Gündem

En Güvenli Al-Sat Botu

GTR Bot üyeleriyle buluşuyor! Yeni nesil algoritmik trading sistemi olan GTR Bot üye kabul etmeye başladı.

Yüksek güvenliğiyle öne çıkan GTR Bot’ta yatırımınız her zaman kendi cüzdanınızdadır. Binance hesabınız ile GTR Bot’u, Binance hesabınızdan oluşturacağınız API anahtarı ile bağlarsınız. GTR Bot üyelerinden yalnızca Trading yetkisi istiyor. Hatta API ayarlarınızda “para çekme yetkisi” gibi geniş yetkiler işaretlenmişse bu API’yi sistemine eklemeye kesinlikle izin vermiyor, bu yetkiyi kaldırıp öyle eklemenizi istiyor.

Hassas verileriniz her zaman kriptolanarak sistemde tutuluyor ve hiçbir veriniz asla 3. kişilerle paylaşılmıyor. Sunucular da üst düzey güvenlik kalkanlarıyla donatılmış durumdadır.

GTR Bot’ta hazır strateji modelleri vardır. Bu modellerin detaylarında, backtest çalışmalarının sonuçları, modelin hangi piyasada ve hangi coinler üzerinde çalışacağı, ortalama bir pozisyonun kaç dakika sürdüğü, risk seviyesi ve günlük ortalama getirisi gibi bilgiler mevcuttur. Ne oranda bir riskle ne kadar getiri hedefleyeceğiniz, hangi coinlerde işlem yaptıracağınız sizin takdirinizdedir.

Ayrıca bulut sunucularda çalıştığından bilgisayarınıza hiçbir şey indirmeden çalıştırabiliyorsunuz. API’nizi GTR Bot’a bağlayın, strateji tercihinizi yapın ve başlatın. Bot sizi Telegram üzerinden, pozisyon açılıp kapandıkça ve periyodik olarak genel durumu hakkında bilgilendirecek. Dilediğinizde panele girerek kendiniz de durumu kontrol edebiliyorsunuz.

1 Ekim’e kadar üye olanlara, sistemde kullanabilecekleri 50$ değerinde ücretsiz bakiye tanımlanıyor ve hiçbir ücret ödemeden bir süre deneme olanağı sağlıyor.

Anahtar Kelimeler: Güvenli tradinggüvenilir Binance botu, Binance otomatik al-sat botu, güvenli borsa yazılımı, güvenilir trading, güvenilir borsa robotu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir