Genel

Saç Dökülmesinden Kurtaran Saç Hastanesi

 Şişli Esentepe Mahallesi’nde bulunan Este Future saç hastanesi insanların sıkça karşılaştığı problemlerden olan saç dökülmelerine çözüm buluyor. Saç ekimi ismi verilen çözüm sayesinde yitirdikleri saçlarını oluşturduğu kellik nedeniyle sosyal hayattan uzaklaşan insanların yeniden insanlarla iletişime geçmesine yardımcı oluyor. Yaşanan saç kaybının nedenlerini inceleyerek en uygun tedavi yöntemini hastalar üzerinde uygulayarak kalıcı çözümler sunuyor.

 Teknoloji İle Donatılan Saç Hastanesi

 Este Future saç hastanesi saç ektirme isteklerine teknoloji ile donatılmış olan birimlerinde cevap veriyor. Saç ekiminin doğru şekilde yapılmasını sağlamak için gerekli olan tüm tıbbi malzemeler hastane bünyesinde bulunuyor. Uygun malzemelerin bulunması sayesinde saç ekiminin kısa sürede yapılabilmesi sağlanıyor.

 En İyi Doktorlara Sahip Saç Hastanesi

 Saç hastanesinde saç ekim işlemleri en iyi doktorların çalışmaları ile gerçekleştiriliyor. Uzmanlığını almış olan doktorlar hastaların saç köklerini ve diğer sağlık durumlarını dikkate alarak muayene gerçekleştiriyor. Yapılan muayenenin ardından ise saç yapısına uygun olan uygulama standartlara uygun şekilde gerçekleştiriliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir