Sponsorlu Bağlantılar

Tüm Organizasyonlarda Davul Zurna Ekibi Kiralama

Tüm Organizasyonlarda Davul Zurna Ekibi Kiralama

Davul zurna gelin alma ritüelinde olmazsa olmaz eğlence anlayışı canlı enstrümanların olduğu bir ortam oluşturmaktadır. En eski adetlerden biri olarak en az bir davulcu ve zurnacıdan oluşan ekiple iletişime geçilmektedir. Düğünlerin vazgeçilmezi olan oyun havaları en iyi şekilde davulcu ve zurnacı tarafından çalınmaktadır. Damat tarafından tutulan davul zurna ekibi, özel konseptler hazırlayarak düzenleme yapabilmektedir. Davul zurna eşliğinde eğlenen ve halay çeken konuklar ilerleyen saatlerde müziğin coşkusuyla eğlenceye kendini daha fazla kaptırmaktadır.

Eğlence ortamlarının ambiyansı değişse bile davul zurna ekiplerinin kalitesinin önce değerlendirilmesi gerekir. Bu değerlendirme sürecinde ekiplerin daha önce çekilmiş videoları da incelenebilmektedir. Popüler kültür her ne kadar hayatımızda olsa da bu geleneksel eğlence anlayışı ayrı bir yerde yer almaktadır.

Kaliteli Davulcu ve Zurnacı Hizmeti

Özel organizasyonlarda özellikle davulcu ortamı güçlü bir sesle daha da hareketlendirmektedir. Aynı zamanda nişan, kına gecesi ve düğünlerde her zaman bir davulcunun varlığı hissedilmektedir. Eğlencenin ve gösterişin bir ayağı olarak ekibin kişi sayısı belirlenmektedir. Davulcunun repertuarında her yöreden müzik bulunmaktadır.

Organizasyonların aranılan ikilisi davulcu ve zurnacı belirlenen süre içinde eğlenceyi her dakika yükseltmektedir. İkili, organizasyon büyüklüğü çerçevesinde eğlencenin dozunu artırma yeteneğine sahiptir. Kız alma organizasyonlarında davulsuz ve zurnasız bir süreç hayal edilmemektedir. Gelin evinin önünde yöresel müziklerin çalınması herkesi eğlenceye hazırlamaktadır. Organizasyonun kusursuz olmasında doğru davulcu ve zurnacıyı bulmak önem arz etmektedir.