Genel, Teknoloji

Kaliteli Baskının Adresi Grafikit

 Dijital baskı sektöründe yer alan Grafikit web sitesi baskı ihtiyacı duyan kişilerin yararlanabileceği siteler arasında bulunuyor. Web site sahibi firma 2004 yılından beri bu alanda hizmet vererek kaliteli baskının adresi olma amacını güdüyor. Geniş makine parkuru ve ekipmanlarına sahip olan firma müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun baskıları hazırlayarak teslim edilmesini sağlıyor.

 Grafikit Baskı Ürünleri Neler?

 Web sitesi üzerinden baskı siparişlerini alan firma İstanbul Ümraniye’de bulunan üretim tesisinde müşterilerinin talep ettiği baskıların hazırlanmasını sağlıyor. Baskıların hızlı şekilde üretilmesi için tüm ekipmanlara sahip olan firma müşterilerinin reklam ve tanıtımı için ihtiyaç duyacakları farklı türdeki baskı hizmetlerini sunuyor. Firma tarafından sunulan baskı hizmetleri ise dijital, mdf, poster, foreks, folyo, pleksiglass ve uv baskı hizmetlerinden oluşuyor. Her baskı türü için uygun makinelere sahip olan firma kaliteli ürünlerin hazırlanmasını sağlıyor.

 Grafikit Baskı Fiyatları Uygun Mu?

 Baskı siparişlerini online olarak alan ve zamanında üretimi sağlayan firma uv, mdf ve poster baskı gibi gerçekleştirdiği baskı ürünlerinde uygun fiyat politikasını uyguluyor. Fiyatlar ürünlerin kalitesi ve türüne göre değişiyor. Ayrıca yapılacak baskının büyüklüğü de fiyat konusunda belirleyici oluyor. İstenilen baskı ürünleri site üzerinden tercih edilerek siparişi verilebiliyor. Ürünlerin hangi türde basıldığı, boyutları, kullanım şekli, kullanılan malzeme ve baskı ölçüsü gibi alıcıların dikkatini çekecek bilgilerde ürün sayfasında belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir