Sağlık

Online Psikolojik Terapi Alınması Gereken Durumlar

 Gelecekler ilgi kaygılar, umutsuzluklar bazen insanların psikolojik olarak etkileyebilir. Bazen sebebi olmayan duru karda bile ruhsal bir boşluk ve bıkkınlık içinde olunabiliyor. Bazen evliliklerde sorunlar yaşanabilir. Öfke kontrolleri sağlanamıyor. Bu tür durumlar hayatta insanı çıkmazsa sokabiliyor. Bunun için online psikolog her daim hizmetinize sunuluyor.

 Alanında birçok tecrübe elde etmiş ve uzmanlaşmış kişilerden online terapi alarak hatanızı en kolay yoldan düzene sokmanız mümkün oluyor.

Online Terapi Neden Görüntülü Konuşma ile Yapılıyor?

 Online terapilerde normal terapilerle aynı özelliği taşıyor. Çünkü sitede bulunan bütün psikologlar doktor kimlikleri ile görevlerini yapıyor. Görüşme yaparak terapi almak istediğiniz Psikologlara ulaşabilmek için öncelikle asistanları ile bir ön görüşme yapmanız gerekiyor. Daha sonrasında belirli bir ödeme yaparak terapi için ilk seansa geçilebiliyor. Online terapilerde psikologlar danışanları ile göz teması kurarak onlarla görüntülü bir şekilde iletişim kuruyor. Çünkü danışmanlarının öfkesini, heyecanını, anlatım tarzını gözleri ile görmesi gerekiyor. Diğer terapilerle aynı işlevi görüyor. Sadece online terapilerle daha hızlı randevu alıp seansa başlanılabiliyor. Aynı zamanda kişi zamandan da tasarruf etmiş oluyor. Seansların daha başarılı bir sonuca ulaşabilmesi için seanslarda tek başınıza olmanız öneriliyor online terapilerin en beğenilen özelliklerinden birisi ise istediğiniz zaman tekrar psikolog iletişime geçerek yardım alınabiliyor. Bu yönü ile de avantaj oluşturuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir