Gündem

Kerem Aygün Kolejinde Geleceğin Mesleklerine Hazırlık!

Kerem Aygün kolejinde öğrencilerin güncel eğitim sisteminden haberdar, teknolojiye bağlı ve güncel eğitim donanımlarına sahip bir alanda çalışması amaçlanmıştır. Ankara kolejleri arasında büyük bir eğitim kampüsüne sahip olan Kerem Aygün koleji, öğrencilerinin sağlıklı beslenmesi, spor ve kültürel etkinliklerle de bağlantılı öğrenim görmesini hedefleyerek kampüs mimarisinde fark yaratmıştır.

Spor Salonu Ve Kültürel Etkinlik Alanları

Öğrencilerinin Ankara özel Anadolu liseleri arasında kendilerini farklı ve özel hissedebilecekleri bir alana sahip hissetmeleri için bütün donanımları sağlamış olan Kerem Aygün koleji, eğitimde fark yaratacak materyaller sunmaktadır. Öğrencilerine spor salonu, yüzme havuzu, kültürel etkinlikler için konferans salonu ve sahne sunarak, özgüvenlerini artıracak bütün olanaklardan yararlanmalarını sağlamaktadır. 

Sağlıklı beslenmeleri için yemekhane, çalışmaları için etüt ve kütüphane alanlarına sahip olmalarını sağlayacak büyük bir kampüs alanı sunmuş, öğrencilerinin öğrenim aşamasındaki bütün ihtiyaçlarını karşılamaya yönelerek, geleceğin meslekleriyle bağlantılı olan bilişim teknolojilerine de odaklanmıştır. 

Bilim, Teknoloji Ve Laboratuvar Eğitimleri 

Lise, ilkokul, ortaokul ve ana sınıfı eğitim aşamalarında öğrencilerinin bilimle iç içe ve teknolojiyle doğrudan iletişimde kalabilecekleri özellikleri kampüs alanında bir araya getirmiştir. Kerem Aygün kolejleri, robotik ve kodlama sınıfları, teknoloji laboratuvarı ile birlikte öğrencilerinin bahçede de farklı bilişim sistemleriyle zaman geçirmesini, internetten mahrum kalmadan eğitimlerini alabilecekleri olacakları bir araya getirmiştir. 

Kerem Aygün Kolejinde Oynayarak Öğrenin!

Öğrencilerin ana sınıfı, ilkokul ve ortaokulda oyun oynayarak öğrenebilecekleri alanları oluşturarak, kendilerini özgür hissedecekleri bir kampüs alanına sahiptir. Daima öğrencileriyle birlikte eğlenen ve enerjik eğitmenlerle çalışan Kerem Aygün koleji, öğrencilerinin her birini gözlemler, yetenek ve becerilerine göre eğitim verir. Öğrenmeyi severek, geleceği yeniden tasarlayacak bilinçli ve bilgili birer birey yetiştirme yolunda ilerler. www.keremaygunkolejleri.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir