Gözüm Şeyh Sultan Tekkesi kapılarını açtı

KÜTAHYA (İGFA) – Tarihi ve kültürel miras çalışmalarıyla fark yaratan Kütahya Belediyesi, şehirdeki ecdat yadigârı eserleri ayağa kaldırmaya devam ediyor. Gözüm Şeyh Sultan Tekke ve Türbesi, Kütahya Belediyesi tarafından aslına uygun bir şekilde restitüsyon ve restorasyon çalışmaları yapılarak şehre kazandırıldı. Mülk sahipleri İffet Pak ve Yüksel Kaplan başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “ Bu tarihi bölgede bu tarihi mekânlar gelecek nesillere aktarılmak üzere restore edilmiş olur” dedi.

Gözüm Şeyh Sultan Tekke ve Türbesi’nin bulunduğu mülkü bağışlayarak restore edilmesi sağlayan İffet Pak ve Yüksel Kaplan, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Bettürkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Yaşam - Erkek Saat - Kastamonu Haber -