Cumhurbaşkanı Erdoğan, emek temsilcileriyle buluştu

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir kabul programı düzenledi.

Programa, işçi, memur ve işveren temsilcileri katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 yılda yapılan mevzuat düzenlemeleri ve uygulamaları da anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çalışanlarımızın haklarını korumak hep temel önceliğimiz oldu, bundan sonra da Türkiye Yüzyılını emeğin ve alın terinin yüzyılı yapmak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekçilerin gününü kutlayarak, çalışma hayatına dair görüş alışverişinde bulundu.

Buluşma, iş dünyası ve emek kesimi arasındaki diyalogu güçlendirmeyi pekiştirdi.

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Bettürkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Yaşam - Erkek Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay -